Tilskud

Sygeforsikring "danmark" giver tilskud til Zoneterapi, udført af en RAB-registreret zoneterapeut, som indberetter elektronisk til "danmark", når der foreligger en lægelig stillet diagnose. Læs mere om "danmarks" takster på:www.sygeforsikring.dk/tilskud.htm

  
   
Hvis du har en sundhedsforsikring, er der mulighed for, at du kan få tilskud til dine zonterapi behandlinger. Kontakt dit forsikringsselskab og hør om dine muligheder. 
Jeg er RAB registreret - registreret alternativ behandler. En registreret alternativ behandler er en behandler, som er medlem af en brancheforening, der er godkendt som registreringsansvarlig af Sundhedsstyrelsen, og som lever op til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring, lov om databeskyttelse samt reglerne for persondata.
  
 
  
ZCT - ZoneConnection Terapeutforening
Jeg er medlem af foreningen ZCT. Alle ZCT terapeuter har en solid og professionel uddannelse, som er RAB godkendt.
ZCT medlemmer opfylder kravene for momsfritagelse.
Igennem ZCT er jeg også dækket af en erhvervsforsikring både ved behandlinger i min klinik og ved udebehandlinger.
Dine data er sikkerhedsmæssigt forsvarligt opbevaret, da jeg følger reglerne i den europæiske persondataforordning (GDPR) samt øvrig lovgivning om beskyttelse af data og personoplysninger.
 
 
 
 
MNT-NR INTERNATIONAL - International Association for Manual Neurotherapy and Nerve Reflexology.
Jeg er medlem af foreningen for Nerverefleksologer.
 
Mobilepay nr. 25857
Als Zone & Massage Klinik v/Inge Svejgaard Petersen | CVR: 38617885 | Korshøj 6, Asserballe, 6440 Augustenborg  | Tlf.: 61 26 99 30