Nerverefleksologi

Hvad er nerverefleksologi?Hvad er Nerverefleksologi?
Nerverefleksologi er en videre udvikling af zoneterapi.
Nerverefleksologi er en behandlingsform på foden, som arbejder direkte med kroppens nervesystem. Metoden bruger punkter for 106 lokaliserede nervestrukturer, som alle findes på fodknoglen. 
Metoden sender impulser direkte til nervesystemet, og det giver mulighed for en meget præcis behandling, hvor virkningen ofte indtræder øjeblikkeligt. Det kan bl.a. ses ved, at en muskel slapper af med det samme, eller at en smerte reduceres.  
Ved behandling af f.eks. iskias-problemer er der med nerverefleksologi en række nye muligheder. Der arbejdes specifikt med iskiasnerven og dens udspring i rygmarven (spinalnerverne fra L4 til S3). Der kan suppleres med målrettet behandling af enkelte muskler og muskelgrupper samt ligamenter i bækkenet. Endvidere behandles de sympatiske og parasympatiske sammenhænge.
 
Nerverefleksologi er udviklet i 1960’erne i Tyskland. Behandlingsformen videreudvikles i dag i Belgien af en fysioterapeut og en nerverefleksolog.
Mobilepay nr. 25857
Als Zone & Massage Klinik v/Inge Svejgaard Petersen | CVR: 38617885 | Korshøj 6, Asserballe, 6440 Augustenborg  | Tlf.: 61 26 99 30